Min söta svärfar..........

............... ramlade ihop idag vid kvällsmaten!! Min söta svärfar vill inte vakna, han är medvetslös fortfarande.
Min söta svärfar kanske inte kommer att vakna mer. Min söta söta svärfar,,, hoppas du känner att jag tänker på dig och att jag är med dig.
Min söta söta svärfar...........hur ska det här sluta!?? Jag hoppas Du inte har ont, jag hoppas du känner att dina söner är med dig nu, att dom sitter hos dig inatt. Jag hoppas du känner att vi alla är med dig.
=(

I september...

Nu ska jag bli fri från mina anfall.
I september börjar jag en behandling med gentamicin.
Man sprutar in detta i örat och vid 2: eller 3:e besöket , så ska balansnerven vara död.
DÅ kommer jag inte få några mer anfall.
Det går utmärkt att klara ett liv utan balansnerv på ett öra, t o m på två öron. Hjärnan och balanspunker under fötterna fixar balansen. Man får träna lite extra men man klarar sig bra.
När man genomför denna behandling kommer man dock må dåligt. 3:e dagen efter insprutning blir det ANFALL som kan hålla i ett dygn. Sen mår man illa i ca 1 vecka , men sen avtar det.
Så är det då dax typ dag 14 (tror jag det var) att göra en ny insprutning. MEN jag känner såhär,,, jag får ta den perioden med yrselanfall, kräkningar och illamående.... SEN ÄR DET JU ÖVER.
Sen kan jag gå på stan utan att vara rädd för anfall, jag kan resa, jag kan träffa vänner och bestämma saker vi ska göra, jag kan gå på bio, jag kan gå ut och gå, jag kan cykla till jobbet, jag kan LEVA ETT LIV IGEN!!
Läkaren jag träffade var helt underbar, han pratade t o m om SJÄLEN, hur viktigt det var att MIN SJÄL fick må bra och få det lugnt.
Läkarens namn är Lars Ödkvist.
Nu hoppas jag att semestern blir lugn...har varit fri från yrsel i 2 dagar nu..är så glad. JAG är på G igen.
KRAM vänner nu ska jag ha FREDAGSMYS

Att leva här och NU...

Jag försöker att inte tänka för långt fram, jag försöker att inte tänka bakåt, jag försöker att t o m att tänka några timmar i taget. MEN inget av detta är LÄTT.
Speciellt inte när man mår så dåligt som jag gör just nu............
HUR i helve..... ska man orka vara här och nu,,,,när jag inte vet vad som är upp och ner ibland pgr av denna jäv... yrsel.  Tror jag blir tokig snart på denna sjukdom...
,,,, hatar Menieres sjukdom!!!!!!!!!! JAG HATAR , hatar , hatar att vara så LÅST i en sjukdom.

Att njuta av livet................. är inte lätt när man mår dåligt.

Något som jag njuter av är att se min hund NJUTA..... här har ni ett underbart kort där han gnor runt i gräset och låter och njuter av sol och värme.
JAG vill också känna njutning.....men just nu är det tungt.
kram vänner

=(

JAG vet inte hur jag ska orka med det här.............

RSS 2.0